Tietosuoja

Competum sivustolla (https://competum.fi/ ja sen alasivustot) ei kerätä henkilötietoja eikä käytetä evästeitä. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen tietosuojakäytäntöihimme tai haluat käyttää sinulle kuuluvia oikeuksia, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä contact@competum.fi.

Sivuston käyttöehdot

Competum-sivuston käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla ja riskillä. Sivustoilla olevien tietojen ja sisällön oikeellisuutta ei taata ja ne voivat sisältää virheellistä tai vanhentunutta tietoa. Sivustojen sisältöä voidaan muuttaa ja muokata milloin tahansa, ml. sivustojen ja sisällön lisääminen ja poistaminen. Competum sivustolla esitettyä aineistoa ja/tai sillä esitettyjä tietoja ei pidä tulkita oikeudelliseksi tai muuksikaan neuvonannoksi. Mikäli tarvitset oikeudellista neuvontaa, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä Competum Oy:hyn.

Linkin tarjoaminen ulkopuoliseen sivustoon ei tarkoita, että Competum suosittelisi tai kehottaisi käyttämään kyseistä sivustoa taikka sillä mainittuja tuotteita tai palveluita, eikä Competum ole näistä missään vastuussa.

Competum-sivustoilla saatavilla olevan sisältöön ja aineiston tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Competum Oy:lle.